Γίνε ένας ολοκληρωμένος Barista παίρνοντας εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα του καφέ, κάνοντας το σεμινάριο Barista Τraining. Μάθε τα πάντα για το καφεόδεντρο, τα είδη και τις ποικιλίες, την επεξεργασία και συγκομιδή του καρπού, το καβούρδισμα, τη συσκευασία και το blending, Οι baristi μαθαίνουν να χρησιμοποιούν και να ρυθμίζουν σωστά τον μύλο άλεσης καθώς και την μηχανή espresso. Στο σεμινάριο αναλύεται η σωστή τεχνική του tamping καθώς και όλα τα μυστικά για την αποφυγή του channeling. Η σωστή μέθοδος πως να παρασκευάζεται το τέλειο βελούδινο αφρόγαλα και όλα τα βασικά ροφήματα με βάση τον espresso.