ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
1. Θεωρία (1 Ώρα):
Αναλογία νερού προς καφέ, Βαθμός άλεσης, Στροβιλισμός κατά την εκχύλιση, Χρόνος εκχύλισης Θερμοκρασία νερού Ποιότητα νερού
2. Πρακτική (4 Ώρες):
Μέθοδοι εκχύλισης V60, CHEMEX, AEROPRESS, COLD BREW,
Ανάλυση στους τρόπους εκχύλισης διαφόρων μεθόδων: χαρτί, ύφασμα, μεταλλική σίτα, μεταλλικό φίλτρο. Ανάλυση στην πίεση κατά την εκχύλιση, στον χρόνο επαφής της κάθε μεθόδου και στο μέγεθος της άλεσης.