ΕΣΠΑ
BREWING TRAINING
Γίνε ένας ολοκληρωμένος επαγγελματίας Barista μαθαίνοντας τα πάντα γύρω από τους μεθόδους αργής παρασκευής του καφέ (slow coffee). Μάθε για την σωστή άλεση, την αναλογία νερού-καφέ, τις μεθόδους εκχύλισης και την μέτρηση TDS που θα σε βοηθήσουν να γίνεις ένας περιζήτητος και επιτυχημένος επαγγελματίας Barista.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε όσους έχουν παρακολουθήσει το Σεμινάριο BARISTA TRAINING

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

1. Θεωρία (1 Ώρα):
Αναλογία νερού προς καφέ, Βαθμός άλεσης, Στροβιλισμός κατά την εκχύλιση, Χρόνος εκχύλισης Θερμοκρασία νερού Ποιότητα νερού

2. Πρακτική (4 Ώρες):
Μέθοδοι εκχύλισης V60, CHEMEX, AEROPRESS, COLD BREW,
Ανάλυση στους τρόπους εκχύλισης διαφόρων μεθόδων: χαρτί, ύφασμα, μεταλλική σίτα, μεταλλικό φίλτρο. Ανάλυση στην πίεση κατά την εκχύλιση, στον χρόνο επαφής της κάθε μεθόδου και στο μέγεθος της άλεσης.
Διάρκεια προγράμματος: 1 μέρα (5 Ώρες)
Ολιγομελή τμήματα έως 6 άτομα