Υπηρεσίες – Τεχνική Υποστήριξη – Αποθήκευση

Η KAFEEMPORIKI παρέχει πλήθος υπηρεσιών με γνώμονα την ικανοποίηση των δικών σας αναγκών.

Κυμαίνονται σε ένα μεγάλο εύρος, ξεκινώντας από προμήθεια πρώτων υλών και μηχανημάτων στον χώρο της επιχείρησής σας, έλεγχος και συντήρηση σε μηνιαία βάση αυτών, μέχρι και τεχνική υποστήριξη σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν .

Οι υπηρεσίες που παρέχει η kafeemporiki είναι δοκιμασμένες σε πολύ μεγάλες επιχειρήσεις και τις χαρακτηρίζει η ποιότητα και η αξιοπιστία.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή η KAFEEMPORIKI οργάνωσε ένα άρτιο τεχνικό τμήμα υποστήριξης πελατών. Προσφέρει service υψηλού επιπέδου με λύσεις για κάθε πελάτη, ανεξάρτητα από τη μηχανή καφέ που χρησιμοποιεί.

Τελικός στόχος της εταιρίας είναι η αίσθηση της ασφάλειας, της ταχείας εξυπηρέτησης και της άμεσης ανταπόκρισης σε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα.

ypiresies lavazza kafeemporiki emporio kafe

Για κάθε πελάτη, υπάρχει ειδική καρτέλα παρακολούθησης, ενώ ανάλογα με την περιοχή (σκληρότητα νερού), ακολουθείται και η κατάλληλη τεχνική υποστήριξη.

Τεχνική Υποστήριξη

Σήμερα την Οργάνωση Tεχνικής Yποστήριξης της KAFEEMPORIKI αποτελούν 3 εξειδικευμένοι τεχνικοί.

Επίσης, ειδική ομάδα barista έχει στην ευθύνη της τον έλεγχο νέων μοντέλων μηχανημάτων. Τηρούν πρόγραμμα αξιολόγησης σε ένα πλαίσιο Ελέγχου Ποιότητας και Εκπαίδευσης στα σημεία κατανάλωσης.

Παράλληλα τηρούμε Τμήμα Ανταλλακτικών σε πλήρη επάρκεια με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό ελέγχου ώστε να καλύπτουμε το δίκτυο πελατών και Εμπορικών Συνεργατών σε οποιαδήποτε ανάγκη τους, σε άμεσο χρόνο.

Παρακολουθούμε εκπαιδεύσεις για να διατηρούμε την kafeemporiki πάντα ενημερωμένη στις εξελίξεις του χώρου.

Το Τεχνικό μας Τμήμα προσφέρει λύσεις σε κάθε είδους πρόβλημα, ώστε να εξασφαλίζεται άριστος espresso, κάθε φορά, σε κάθε σημείο κατανάλωσης.

Kafeemporiki Ypiresies Texniki Ypostiriksi
autokinita lavazza kafeemporiki emporio kafe

Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής

Το σύγχρονο κέντρο αποθήκευσης και διανομής είναι πολλαπλών προδιαγραφών και αποτελεί σημείο κλειδί για την κάλυψη των αναγκών του δικτύου, καθώς εξασφαλίζει τη σωστή αποθήκευση και διατήρηση των προϊόντων σε κατάλληλες συνθήκες ανάλογα το είδος, τις ποικιλίες και τις ιδιαίτερες ανάγκες, την διατήρηση της διαθεσιμότητα τους στα σωστά επίπεδα αλλά και τη διευκόλυνση των διανομών προς τα σημεία πώλησης.

Ο ιδιόκτητος στόλος 7 φορτηγών και αυτοκινήτων της εταιρίας εγγυάται καθημερινά την άμεση αποστολή των παραγγελιών προς το δίκτυο για την  Ήπειρο  καθώς και την έγκαιρη παρουσία του τεχνικού τμήματος προς υποστήριξη των σημείων και επίλυση και διευθέτηση προγραμματισμένων ή έκτακτων αναγκών.

Γίνε Συνεργάτης μας

H KAFEEMPORIKI είναι μια εταιρία που επιλέγει στρατηγικά να εκπροσωπεί προϊόντα που διακρίνονται για την ποιότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Το δίκτυο συνεργατών της KAFEEMPORIKI αναπτύσσεται διαρκώς και με στόχο να καλύψει πολύ άμεσα όλη την Hπείρο & Λευκάδα
Πάγια τακτική, η σωστή εκπαίδευση και ενημέρωση του κάθε συνεργάτη και παροχή της κατάλληλης τεχνικής και θεωρητικής υποδομής ώστε να μπορεί με ασφάλεια να αντιπροσωπεύει την εταιρία στην περιοχή ελέγχου.

Γίνε συνεργάτης του δικτύου της KAFEEMPORIKI

Kafeemporiki Ypiresies Gine Synergatis